To je to što me zanima!

Uhitili šestero u Hercegovini: Krijumčarili duhan i cigarete

Policija je provela pretrese na sedam lokacija, te su tom prigodom prikupljeni dokazi da se osumnjičeni duže vrijeme bave krijumčarenjem i nedopuštenim prometom duhana, cigareta i duhanskih prerađevina
Vidi originalni članak

Šest osoba uhićeno je u srijedu na području Hercegovine te su zaplijenjene veće količine duhana i cigareta u velikoj policijskoj akciji sprječavanja krijumčarenja ovih visokotarifnih roba.

Prema priopćenju Državnog odvjetništva BiH, pripadnici Federalne uprave policije (FUP), uz potporu policijskih djelatnika županijskih MUP-ova, proveli su od ranih jutarnjih sati pretrese na području Mostara, Gruda i Širokog Brijega. Tom prigodom je uhićeno šest osoba koji su pod istragom Državnog  odvjetništva BiH zbog kaznenih djela organiziranog kriminala, krijumčarenja i neovlaštenog prometa trošarinskih proizvoda.

Policija je provela pretrese na sedam lokacija, te su tom prigodom prikupljeni dokazi da se osumnjičeni duže vrijeme bave krijumčarenjem i nedopuštenim prometom duhana, cigareta i duhanskih prerađevina.

"Prilikom pretresa otkrivena je i zaplijenjena veća količina izrezanog duhana, duhana spremnog za rezanje, cigareta bez trošarinskih markica, kao i nekoliko strojeva za rezanje duhana", navodi se u priopćenju Državnog odvjetništva BiH. 
Osumnjičeni će nakon kriminalističke obrade u policiji biti predani državnom odvjetniku, koji će nakon donijeti odluku o njihovom zadržavanju u pritvoru. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • papajaoo7 22.05.2019.

    Pretpostavljam da su uhvatili velike igrače, male ribe oni ne diraju!

  • Usora1 21.05.2019.

    nalet i' bilo, sa ce pusit ......

  • urnebes 21.05.2019.

    ISATI KLIKO su toga prošvercali mogu napravit Mercedesu 8 spomenika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare