To je to što me zanima!

Uhitili tri mladića koji su ubili pištoljem kobilu na Velebitu

Tri mladića iz zadarske okolice (17, 22 i 25 godina) pištoljem su ubili konja na Velebitu te mu noževima iskidali meso vrijedno nekoliko tisuća kuna
Vidi originalni članak

Tri mladića iz zadarske okolice (17, 22 i 25 godina) pištoljem su ubili konja na Velebitu te mu noževima iskidali meso vrijedno nekoliko tisuća kuna. Konjski kostur i ostatak lešine ostavili su u tako stravičnom stanju da gotovo nitko od medija nije htio objaviti fotografije. 

Kobila koju su napali, naime, bila je bređa pa su komadajući je, iz utrobe izvadili i ždrijebe koje se uskoro trebalo oždrijebiti. Obrovačka policija ih je uhitila i nad njima provode kriminalističko istraživanje. Ono će najvjerojatnije završiti kaznenim prijavama, ali samo za krađu mesa. 

Vlasnik konja Petar Knežević (37) iz Modriča rekao je kako je dugo vjerovao da mu konji stradaju od vukova i medvjeda, ali da je na koncu posumnjao da konje ubijaju zbog mesa bogatog proteinima za kojima je velika potražnja na tržištu. Kad je našao kobilu, za koju drži da je ubijena stručno, metkom koji nije oštetio meso za prodaju, vidio je i metke koji su se zaustavili u stablu, a procijenio je i da je oderana na stručan način. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • marijanaaa 26.05.2015.

    i na kraju su silovali curu na plaži..

  • jabuka5 14.05.2014.

    molim ,, samo za krađu mesa če ih se suditi , a ubili jadnu kobilu , i tako ju komadali a trebala se oždrijebiti dakle nemam riječi , zašto onda ti dečki to ne bi napravili opet, kažite mi molim vas ljudi

  • lordzagreb 14.11.2013.

    Hrvatsko pravoduđe je najveća sramota ove države!

Komentiraj...
Vidi sve komentare