To je to što me zanima!

Uhitili vandala koji je divljački razbijao retrovizore na autima

ZADAR: Mladić star 27 godina koji je divljački nogom razbio retrovizore nije imao sreće. Snimila ga je nadzorna kamera obližnje banke. Kamera je odlično snimila mladićevo lice te ga je policija ubrzo pronašla
Vidi originalni članak

Zadarska policija pronašla je mladića koji je početkom veljače nogom izbio retrovizore na dva parkirana automobila. Bilo je to u ranim jutarnjim satima, vjerojatno nakon noćnog izlaska, u Ulici Stjepana Radića, u blizini gradskog mosta.

Mladić star 27 godina koji je divljački nogom razbio retrovizore nije imao sreće. Snimila ga je nadzorna kamera obližnje banke. Kamera je odlično snimila mladićevo lice te ga je policija ubrzo pronašla.

Automobili su u vlasništvu 33-godišnjaka i 36-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu. Bezrazložno uništavanje tuđe imovine ovaj put će biti sankcionirano.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Masha2 09.03.2017.

    U ludnicu s njim. Dugooo

  • komilica 08.03.2017.

    uf mamu mu njegovu. i meni je netko u nedjelju odvalio retrovizor i razbio šajbu u zg. dajte mi ime i prezime, da nije možda on?

  • japanokinez 08.03.2017.

    A ime i prezime agresivca na stvar koja mu ne može uzvratiti? Ima potpuno nepravilan udarac nogom jer se izdigao na prste. Takve bi počistio bolje od metle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare