To je to što me zanima!

Uhvaćen diler u Puli: Policija mu u automobilu pronašla marihuanu, ecstasy i 'speed'

Policija je u petak priopćila kako je tijekom redovne kontrole prometa zaustavila Opel zagrebačkih registracija te pregledom u njemu pronašla 49.2 grama marihuane, 74 tablete ecstasyja i devet grama 'speeda'
Vidi originalni članak

Istarska policija u srijedu je u Puli zaustavila automobil koji je vozio 24-godišnjak iz okolice Jastrebarskog, a u kojemu je pronašla preprodaji namijenjene vrećice sa marihuanom, ecstasyjima i amfetaminima, tzv. speedom.

PRIVELI GA 'Pao' diler iz Pule: U stanu mu pronašli preko šest kila droge, vagu i veću količinu gotovine

Policija je u petak priopćila kako je tijekom redovne kontrole prometa zaustavila Opel zagrebačkih registracija te pregledom u njemu pronašla 49.2 grama marihuane, 74 tablete ecstasyja i devet grama 'speeda'.

Zbog sumnje da preprodaje drogu, 24-godišnjak je priveden te kazneno prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Par sati kasnije, u četvrtak oko jedan sat u noći, dvoje Puljana oglušilo se na naredbu policije da zaustave automobil te su se dali u bijeg.

PRIJETI MU 12 GODINA ZATVORA Na Bajakovu 'pao' Makedonac, švercao čak 270 kg marihuane

Ubrzo su zaustavljeni, kod 28-godišnje suvozačice pronađeno je 13 grama marihuane, a kod 25-godišnjeg vozača jedna tableta ecstasyja.

Prekršajno su prijavljeni zbog posjedovanja droge za vlastitu uporabu, a vozač i kazneno zbog obijesne vožnje u cestovnom prometu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare