To je to što me zanima!

Uhvatili opasnog provalnika koji je htio opljačkati trgovinu

Policajci Nenad Špoljarić, Ante Maksan i vježbenik Marko Kalat iz zagrebačke VII. policijske postaje su uhvatili opasnog provalnika koji je htio opljačkati trgovinu
Vidi originalni članak

Policajci Nenad Špoljarić, Ante Maksan i vježbenik Marko Kalat iz zagrebačke VII. policijske postaje Trešnjevka u siječnju su uhvatili opasnog provalnika koji je pokušao opljačkati trgovinu Diona.

- Na Savskom mostu odrađivali smo redovnu smjenu, kontrolirali smo promet. Oko 23 sata dobili smo informaciju da je nedaleko u tijeku pljačka u trgovini Diona. Požurili smo prema Baštijanovoj ulici - rekao je Maksan. Jedan od pljačkaša razbijao je lim na trgovini kako bi ušao, a drugi je čim je primijetio hrabre policajce uspio pobjeći. Kompanjona su Špoljarić, Maksan i Kalat okružili. Nije imao kuda.

- Imao je alat za rezanje lima, ali nismo znali raspolaže li kakvim oružjem. Morali smo biti oprezni, no strahu nije bilo mjesta. Već smo imali sličnih iskustava - prisjeća se Maksan.

Malo se opirao, ali shvatio je da nema šanse. Vezali smo ga, a potom i uhitili - rekao je Špoljarić, koji u policiji radi već osam godina. Maksan radi tek dvije godine, a želja mu je raditi u Odjelu droga. Daljnjim istraživanjem došli su do pomoćnika lopova.

Špoljarić, Maksan i Kalat naši su policajci mjeseca jer su spretno opkolili lopova i tako mu onemogućili bijeg, a samim time i novo kazneno djelo. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • stjepan19688 01.11.2012.

    a sto je sa onim policajcima ima ih 11 koji su uhvaceni ub djelu normano kriminalnom ,to su policajci mjeseca oni pokazuju stvarno lice ove nariktane drzave

  • tolerantna 16.07.2012.

    lijepo, al to im je posao....

  • davorek1 02.07.2012.

    Što manje ukradeš u Hrvatskoj, to si veći lopov i više te love...

Komentiraj...
Vidi sve komentare