Obavijesti

News

Komentari 52

Uhvatili opasnog provalnika koji je htio opljačkati trgovinu

Uhvatili opasnog provalnika koji je htio opljačkati trgovinu
1

Policajci Nenad Špoljarić, Ante Maksan i vježbenik Marko Kalat iz zagrebačke VII. policijske postaje su uhvatili opasnog provalnika koji je htio opljačkati trgovinu

VIDEO

Policajci Nenad Špoljarić, Ante Maksan i vježbenik Marko Kalat iz zagrebačke VII. policijske postaje Trešnjevka u siječnju su uhvatili opasnog provalnika koji je pokušao opljačkati trgovinu Diona.

- Na Savskom mostu odrađivali smo redovnu smjenu, kontrolirali smo promet. Oko 23 sata dobili smo informaciju da je nedaleko u tijeku pljačka u trgovini Diona. Požurili smo prema Baštijanovoj ulici - rekao je Maksan. Jedan od pljačkaša razbijao je lim na trgovini kako bi ušao, a drugi je čim je primijetio hrabre policajce uspio pobjeći. Kompanjona su Špoljarić, Maksan i Kalat okružili. Nije imao kuda.

- Imao je alat za rezanje lima, ali nismo znali raspolaže li kakvim oružjem. Morali smo biti oprezni, no strahu nije bilo mjesta. Već smo imali sličnih iskustava - prisjeća se Maksan.

Malo se opirao, ali shvatio je da nema šanse. Vezali smo ga, a potom i uhitili - rekao je Špoljarić, koji u policiji radi već osam godina. Maksan radi tek dvije godine, a želja mu je raditi u Odjelu droga. Daljnjim istraživanjem došli su do pomoćnika lopova.

Špoljarić, Maksan i Kalat naši su policajci mjeseca jer su spretno opkolili lopova i tako mu onemogućili bijeg, a samim time i novo kazneno djelo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da  napravi reda
S FRANJOM NEMA LABAVO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da napravi reda

Vrh čileanske Katoličke crkve ponudio je Papi kolektivnu ostavku zbog pedofilskih skandala. Naši biskupi pak pedofilske skandale godinama guraju pod tepih

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u
NOVI EXPRESS

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u

Novi broj tjednika Express čitateljima daruje super knjigu, a na glavnoj temi Express otkriva tko je moćna trojka koja je pokušala čudovišni puč u HDZ-u
Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi
VEĆ DANAS

Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi

Vezu treba graditi, nositi se sa svakodnevnim problemima i situacijama i tražiti rješenja i kompromise. Kako "se održati" i što možete napraviti bolje već danas?