To je to što me zanima!

Uhvatili piromana: Motociklom se vozio uokolo i palio vatru

Policija je dovršila krim istraživanje nad K.A. (18) koji živi u zaleđu Omiša. Sumnja se kako je on potpalio tri požara. Sumnjaju i da je nedavno izazvao požar kod Duća
Vidi originalni članak

Splitska policija je dovršila  krim istraživanje nad K.A. (18) koji živi u zaleđu Omiša. Sumnja se kako je on potpalio tri požara. Policija kaže kako je on 31. srpnja svojim motociklom došao u Staro selo Duće te upaljačem zapalio suhu travu i nisko raslinje, na ukupno tri lokacije, nakon čega je napustio požarište. 

Sumnjiče ga i da je 29. kolovoza 2012. izazvao šumski požar u mjestu Zadvarje te da je 31. srpnja ove godine  nakon što je izazvao požar u mjestu Duće, došao do mjesta Zakućac kod Omiša, gdje je upaljačem zapalio suhu travu uz rub kolnika, piše Slobodna Dalmacija.  

Idi na 24sata

Komentari 100

  • brodograditelj 03.08.2013.

    ...decko zna da je nase pravosudje na godisnjem..pa im je mozda htio malo potpaliti. ...nije znao st cini....dobit ce dobrotvorni rad...posaditi par stabalca i to je to.....ima puno vecih lopina od njega!

  • zelot 03.08.2013.

    Zašto ne bi palio? Kazne su nikakve, a vatra ga očito rajca. Kad ubrzo izađe iz zatvora nastavit će gdje je stao s paljenjem. Za takve nažalost nema lijeka.

  • micek 23 02.08.2013.

    koji sklop u glavi moraš imati sa 18 godina da to radiš ??!

Komentiraj...
Vidi sve komentare