To je to što me zanima!

Uhvatili zvijer koja je napadala Splićane: Nije kuna nego tvor

Prvo se mislilo da je riječ o kuni, no utvrdili su da je 'napadač' afrički tvor. Vjerojatno je riječ o kućnom ljubimcu koji je nekome pobjegao ili ga je netko napustio
Vidi originalni članak

Zvijer koja je napadala Splićane je uhvaćena, piše Slobodna Dalmacija. Također navodi da nije riječ, kako se prvo mislilo, o kuni, već o afričkom tvoru. Najvjerojatnije je riječ o kućnom ljubimcu kojeg je netko napustio ili mu je pobjegao. Životinja je ugrizla troje ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • djoni_gitara 29.05.2014.

    ahh..uvijek se sjetim kad su u Splitu ispitivali ljude na po ure torture što je analni otvor...ovo nije ništa novo od njih :)

  • GabrijelaŠalaj 29.05.2014.

    tko normalan želi imati tvora? glupog tvora? Ne mogu vjerovati....nemate pojma o čemu pišete....radije pišite o idiotu koji ga je vjerovatno pustio kad mu je kao igračka dosadio ili ako nije (ispričavam se) pobjegao vlasniku...tvorovi su najdivnija bića na svijetu..tek kad bi imali sreću upoznati ih stvarno shvatili bi koliko ste u krivu (ponosna vlasnica 4 tvora)...inače je u svijetu tvor iliti ferret je 3.kućni ljubimac po brojnosti...danas kad imaš google i youtube sramota je biti glup..

  • iskupitelj 29.05.2014.

    treba pronač vlasnika i strpat u zatvor

Komentiraj...
Vidi sve komentare