To je to što me zanima!

Ukraden auto na Srednjacima, vlasnici mole građane za pomoć

Auto marke Golf 7 ukraden je ispred adrese Braće Domany 8 u Zagrebu gdje je bio parkiran u noći s četvrtka na petak. U autu su se nalazile i dvije dječje sjedalice te električni romobil koji je bio u prtljažniku
Vidi originalni članak

Vlasnici ukradenog auta mole građane za pomoć. Auto marke Golf 7, crne boje, ukraden je u Ulici braće Domany na Srednjacima u Zagrebu gdje je bio parkiran u noći na petak. 

- Primijetio sam da auta nema jutros oko 6 sati. Prvo sam zvao pauka da provjerim jesu li ga oni možda odvezli, ali rekli su da nisu pa sam odmah pozvao policiju. U autu su se nalazile i dvije dječje sjedalice te električni romobil koji je bio u prtljažniku. Na autu nema nekakvih većih i vidljivih oštećenja - rekao je Tomislav, vlasnik vozila, koji je krađu prijavio policiji. 

Iz policije se potvrdili da je kriminalističko istraživanje u tijeku te da tragaju za počiniteljem koji je ukrao auto zagrebačkih registarskih oznaka. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jasam tisicigan 30.04.2022.

    koje građane?

  • Čabarjak 29.04.2022.

    Golfovi se kradu. Novi Golf se kupuje kada imaš garažu, dvorište sa oštrim vučjakom... a ne držati ga na parkingu ispred zgrade. Ukrali su ga i na parkingu ispred bolnice mom prijetelju doktoru. Tada je rekao da više nikada ne kupuje Golfa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare