To je to što me zanima!

Ukrajina: Napali smo na Krimu

Još traju nejasnoće vezano uz to što je i kako izazvalo snažne eksplozije u utorak u ruskoj zračnoj bazi na okupiranom Krimu. Ukrajinci sada službeno tvrde da su napad izvele njihove specijalne snage
Vidi originalni članak

Još nije potpuno jasno što je uzrok snažnih eksplozija na Krimu. Ukrajina je danas potvrdila da je odgovorna za napad u ruskoj vojnoj bazi kod mjesta Novofedorivke, oko 200 kilometara od bojišnice. S druge strane, Moskva tvrdi da nije riječ o napadu, nego da je eksplodiralo streljivo u skladištu. Istodobno, ruske snage opet su izvele veliki napad blizu nuklearne elektrane Zaporižja. 

NAKON NIZA EKSPLOZIJA VIDEO Turisti masovno bježe s Krima, a Ukrajinci im se rugaju: Ovo se ne uklapa u špicu sezone

Još traju nejasnoće vezano uz to što je i kako izazvalo snažne eksplozije u utorak u ruskoj zračnoj bazi na okupiranom Krimu. Ukrajinci sada službeno tvrde da su napad izvele njihove specijalne snage.

Rusko ministarstvo obrane zanijekalo je da je baza granatirana, kažu da je eksplodiralo streljivo i da ni jedan zrakoplov nije oštećen. Ruska vojska nabraja svoje navodne nove uspjehe, tri oborena ukrajinska zrakoplova u mikolajivskoj regiji, te sedam raketa HIMARS u hersonskoj oblasti.

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Usora1 11.08.2022.

    bolje drzati jezik za zubima, do sada vas je puno kostala suplja prica i usa-sluganstvo.

  • vujat 11.08.2022.

    Imaju živaca ovi Rusi. Ameri bi davno zviznuli par taktičkih i završili stvar

  • crazy mind 11.08.2022.

    rusi sada "kontriraju" nasima kada je u zrak odletilo vojno skladiste Duboki jarak kod Sesveta. samo sto je tada jedan nas general izjavio da su skladiste u zrak digli srbijanski diverzanti. valjda je mislio da je to manja sramota nego da prizna da je uzrok eksplozije nestrucnost kod skladistenja streljiva i eksploziva. sada neki ruski general valjda misli da je manja sramota ako kaze da su njegovi vojnici poprilicno nestrucni kod skadistenja nego kod osiguranju skladista 🤦‍♂️🤦‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare