To je to što me zanima!

Ukrajina traži seksi tužiteljicu: Htjela srušiti ustavni poredak

Nataliju Poklonskayu, koju je na funkciju izabrao upravo predsjednik Vladimir Putin, se tereti za naslilnu promjenu ustavnog poretka i preuzimanje državne vlasti
Vidi originalni članak

Ukrajinsko ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je na svojim stranicama tjeralicu za novom krimskom državnom odvjetnicom, javlja RT.

Natalia Poklonskaya (33) je optužena za kršenje članka 109 kaznenog zakona. Tereti ju se za aktivnosti u nasilnoj promjeni ustavnog poretka i preuzimanja državne vlasti, kao i za zavjeru za provođenje tih aktivnosti.

Osim toga, na stranici su objavili i osobne podatke tužiteljice i njenu fotografiju.

Ukrajinske vlasti proglasila 'vragovima do kosti'

Ljepotica je postala iznimno popularna nakon što ju je predsjednik Vladimir Putin izabrao na novu funkciju.

Poklonskaya je poznata po tome što je osudila prosvjede u Kijevu, a ukrajinske vlasti proglasila 'vragovima do kosti'. Krimska tužiteljica je ranije izjavila kako njeni podčinjeni neprestano dobivaju prijetnje iz Glavnog ukrajinskog tužiteljstva.

Mladoj tužiteljici brzo je dosadila slava. Naime, ona smatra kako mediji podcjenjuju njezinu dužnost stavljajući u prvi plan njezin mladost i atraktivni izgled.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • SWEET CHILD 27.03.2014.

    Glupe birokratske igrice koje Rusiji ništa neznače, zapad se povukao i laje u prazno, Krim Ukrainci izgubili, ostali nigdje a danas im Cameron govori da se uz integracije u EU treba krenuti i u izglađivanje odnosa sa Rusijom..! Presmiješno zapadnjačko licemjerje....!

  • Ahileja 27.03.2014.

    Našli pravog krivca za rušenje ustavnog poretka u Ukrajini.

  • Galeb i ja 27.03.2014.

    Ona je vjerovatno mislila da se diktatoru moze zamjeriti bez posljedica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare