To je to što me zanima!

Ukrajinci tvrde: 'Ubili smo i četvrtog generala ruske vojske'

Vijest o smrti generala Rusija nije potvrdila. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski tijekom sinoćnjeg obraćanja rekao je da je ubijen još jedan ruski general, ali ga nije imenovao
Vidi originalni članak

Ukrajinske oružane snage tvrde na da su sinoć ubile ruskog generala Olega Mitjaeva. Riječ je o zapovjedniku 150. elitne streljačke divizije ruske vojske, a navodno je ubijen u gradu Mariupolju.

Savjetnik u ukrajinskom ministarstvu unutarnjih poslova Anton Herašenko na platformi Telegram objavio je fotografiju na kojoj je, kako tvrdi, tijelo ubijeno generala Mitjaeva.

Vijest o smrti generala Rusija nije potvrdila. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski tijekom sinoćnjeg obraćanja rekao je da je ubijen još jedan ruski general, ali ga nije imenovao.

INVAZIJA NA UKRAJINU Stradao dosad najviši ruski časnik: Ukrajinski snajperist ubio je ruskog generala

Od početka rata ubijena su tri generala, čija je smrt potvrđena. Prvo je poginuo zapovjednik 7. zračne divizije Andrej Suhoveckizatim general Vitalij Gerasimov, a naposljetku i zapovjednik Istočne vojne oblasti Andrej Kolesnikov.

>>Uživo događanja iz Ukrajine možete pratiti ovdje

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • crni77777777 16.03.2022.

    hr ima više generala nego rusija ili kina,a nisu se bas iskazali na prvoj crti,pozadinski radili i obogatili se

  • Jozoglumac 16.03.2022.

    Bravo Ukrajina 🇺🇦 udri po bandi nema druge

  • Čmar Finger 16.03.2022.

    Samo po redu ih skidati svaki general vuče iza sebe pomutnju i raspad morala. Još onog čečena ako je tamo da skinu i onda drugi krug skidanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare