To je to što me zanima!

'Ukrajini neće ostati skoro ništa, njezin teritorij dijele Rumunji, Poljaci i Rusija. Vjerujte mi...'

Na kartu koju je Medvedev objavio, od Ukrajine je ostalo samo područje oko Kijeva, dok su ostatak njezina teritorija uzeli Rusi, Poljaci, a dio čak i Rumunji, piše ukrajinska Pravda.
Vidi originalni članak

Zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti Dmitrij Medvedev na svojem je Telegram profilu objavio kartu Europe, za koju tvrdi da su je napravili 'zapadni stručnjaci', koja prikazuje rascjepkanu Ukrajinu. Medvedev nije otkrio tko su 'stručnjaci', odakle mu ova karta, ali sve uvjerava u njezinu ispravnost.

POHVALIO JOHNSONA Zelenski otkrio koja mu je stvar najstrašnija oko Putina, svijetu poručio: Svi ste odgovorni...

Na kartu koju je on objavio, od Ukrajine je ostalo samo područje oko Kijeva, dok su ostatak njezina teritorija uzeli Rusi, Poljaci, a dio čak i Rumunji, piše ukrajinska Pravda.

Ovo nije prvi put da Rusija optužuje druge države da žele prisvojiti ukrajinski teritorij. 

KRITIKE AMERIKANCIMA Lavrov pozvao Afrikance da ne podrže Zapad: Ne želimo svijet u kojem su svi podređeni SAD-u

Prije nekih 15-ak dana, šef ruske obavještajne službe Sergej Nariškin za napad na Ukrajinu, tj. planiranje napada i prisvajanje ukrajinskog teritorija mrtav hladan je optužio Poljsku?!

Jednom kad su on i njegove kolege otkrili planove Poljaka, Varšava je počela prikrivati dokaze za to, rekao je tad Nariškin, a javila je ruska Pravda.

SVE NAVODNO KONTROLIRA WAGNER GRUPA Otac ruskog vojnika tvrdi: Sinu je istekao ugovor, htio je kući, završio je u 'jami za mučenje'...

- Informacije koje je naša agencija primila potvrđuju ono što smo znali. Poljsko vodstvo sad je nervozno jer su njihovi planovi rascjepkavanja Ukrajine i ekspanziji na istok otkriveni - rekao je ovaj obavještajac sredinom srpnja.

POVIJEST SE PONAVLJA Rusi na okupiranim teritorijima uništavaju knjige: Nepoželjno je sve nakon '91, čak i slikovnice...

Na karti koju su tad objavili Rusi, koja navodno prikazuje poljske planove, Lavov je postao poljski, a Rusija si je prisvojila i cijeli teritorij kojeg sad okupira, ali i još više...

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 73

  • aciviij 10.08.2022.

    Al' su ruski majstori zalivadili .... Kada su već toliko, mogli su i Kijev 😁😁 I ovo što su do sada osvojili im je kao kost u grlu, a najgore im tek dolazi.

  • user_443382 30.07.2022.

    Izvadi svoj nos iz putinovog šupka.

  • 29.07.2022.

    Pokažite Polske karte, Ukro nazi karte i objasnite ovdje koliko je SAD napao, uzeo teritorija. Po brojite države i napišite kog su osim indijanaca pobijali, počnite s New Mexico, Floridom, Coloradom, Arizonom, Californiom, Texaxom, Alaskom, Hawaima, Puertoricom, Filipinima itditd. Krenuli s 13 državica.. Pišite

Komentiraj...
Vidi sve komentare