To je to što me zanima!

Ukrajinski lovac kriv je za pad malezijskog Boeinga MH17?

Novi dokazi koje će uskoro u svom dokumentarcu objaviti BBC pokazuju da je avion Malaysia Airlinesa MH17 srušio ukrajinski borbeni zrakoplov, a ne raketa proruskih pobunjenika
Vidi originalni članak

Novi dokazi koje će uskoro u svom dokumentarcu objaviti BBC pokazuju da je avion Malaysia Airlinesa MH17 srušio ukrajinski borbeni zrakoplov, a ne raketa Buk proruskih pobunjenika sa zemlje. Govori se čak i da je to sve dio CIA-ine operacije.

Boeing 777, na liniji od Amsterdama do Kuala Lumpura, srušen je 17. srpnja 2014. nad ukrajinskim Donbasom. U njemu je bilo 298 putnika i članove posade. Zapad je cijelo vrijeme krivio proruske pobunjenike dok su oni, zajedno s Rusijom, negirali da su ispalili raketu prema zrakoplovu i za sve optuživali ukrajinsku stranu, piše Daily Mail.

U dokumentarcu se tvrdi da je ukrajinski vojni avion zapravo srušio malezijski Boeing. Temelji se to na iskazima očevidaca koji tvrde da su na nebu iznad gradića Snježnoje, gdje se tragedija dogodila, vidjeli dva aviona.

Neki čak govore i da su vidjeli lansiranje rakete, a zatim čuli eksploziju.

- Bilo je ljeto, vrijeme žetve. Čuli smo tresak. Prvo smo vidjeli crni zrakoplov i dva mala aviona. Jedan je letio ravno, a drugi se okrenuo kad se začuo tresak i vratio odakle je došao - pričaju svjedoci tragedije. 

Sunday Express navodi da je njemački instraživački novinar Billy Six intervjuirao 100 svjedoka od kojih njih sedmero tvrdi da su u blizini putničkog vidjeli i borbeni zrakoplov.

- Jedan svjedok mi je čak rekao da je vidio kako avion ispaljuje raketu. Ostavila je trag na nebu i zašla u oblake. Onda sam čuo eksploziju - kaže svjedok. 

Idi na 24sata

Komentari 325

  • bukachev 25.04.2016.

    lazi lazi lazi meeeeee!!!!!

  • btc 25.04.2016.

    Niti jedan početni negativni komentar protiv rusa ili ovog članka "1 od 100 svjedoka vidio raketu" ......... kako neobično

  • maratonac33 25.04.2016.

    rusi su zli!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare