To je to što me zanima!

Ukrajinski premijer: "Znamo da će Putin ukinuti plin Europi!"

Ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk na sjednici vlade rekao je da zna da će Rusija obustaviti dostavu plina Europskoj uniji. Nije poznat izvor te informacije
Vidi originalni članak

Ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk izjavio je da Rusija planira obustaviti dopremu plina Europi ove zime. Rusija je zaustavila dopremu plina Ukrajini u lipnju zbog velikih ukrajinskih dugovanja. 

"Situacija u ukrajinskom energetskom sektoru je teška. Znamo da Rusija planira blokirati prijevoz plina čak i Europskoj uniji ove zime", rekao je premijer na sjednici vlade u Kijevu, prenosi The Moscow Times. 

Jacenjuk nije naveo odakle mu ta informacija. Ruski izvoznik plina Gazprom odbio je komentirati izjavu isto kao i rusko ministarstvo energenata.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • TVRDOGLAVI SVABO 30.08.2014.

    nato i eu su krenuli osvajanje svijeta pronadzu fasiste naciste u tudzoj zemlji zakuhaju da oni ne moraju ratovat posalju instruktore 300 ljudi i upravljaju i snabdjevaju oruzijem .esa i nato je smrad zidovsko komunisticko kapitalisticki korov smrdi svim zim smradovima vrijeme je novom pokreu necem novom dk (drustvenom sistemu pravedne podijele kapitala i dobara svijeta ) unistit idologiju komunisticko kapitalsiticke fasisticke vjerske fanatike (vjeru odobrit samo uz dozvolu psihijatra jer nisu svi sposobni da vjeruju)

  • TVRDOGLAVI SVABO 28.08.2014.

    snaci ce se zapad bez ruskog gasa oni su snalazljivi na zapadu ni u klozetu oni nebi bili gladni

  • Zagi_Dr 28.08.2014.

    I ti si rekao nešto novo, pa Putin je nešto slično najavio več početkom krize tako da bolje da šutiš ako nemaš što pametno za reći!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare