To je to što me zanima!

Ukrali su malenog Isusa iz jaslica u središtu Šibenika

Šibenik: Unatoč masivnoj željeznoj ogradi netko je tijekom noći iz jaslica izrađenih u prirodnoj veličini ukrao Isusa. Lani su u Vodicama jaslice zapalili
Vidi originalni članak

Nepoznati vandal oskvrnuo je uprizorenje Isusova rođenja koje je u središtu Šibenika postavio i gradu poklonio Vodičanin Josip Jole Mateša (59). Unatoč masivnoj željeznoj ogradi iz jaslica u prirodnoj veličini, tijekom noći je netko ukrao malog Isusa.
- Mogu reći samo da sam žalostan. Nadam se da je riječ o običnom mladenačkom hiru, da nitko nema ništa protiv poruke mira i ljubavi - rekao je Mateša. On svakog Božića punih 46 godina izrađuje jaslice u Vodicama i Šibeniku. Prošle godine je netko zapalio jaslice u Vodicama.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • oookram 18.12.2009.

    @Mirotvorac nemoj generalizirati ljude, svugdje ima i dobrih i zlih ljudi, a primjetio sam da imaš nešto protiv Dalmatinaca, ne samo Šibenčana, nego i Zadrana...svaku temu vezanu uz njih koristiš da bi ocrnio te ljude...nije ti to u redu

  • Keljo 18.12.2009.

    ma dam se kladit da su to neki klinci da ispadnu frajeri, i sad kad pročitaju u novinama će otić vratit to nazad

  • iklica 18.12.2009.

    e moj Šibeniče, ako su tvoji stanovnici mirotvorac i izbrisan_zbog_nepoštivanja_pravila nije ni čudo to što se desilo budaletine!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare