To je to što me zanima!

Ukrali su praznu blagajnu pa bježali u probušenom čamcu

Nesposobni lopovi iz BiH s benzinske postaje su odnijeli veću količinu cigareta i praznu blagajnu. Od policije su bezuspješno pokušali pobjeći u probušenom čamcu
Vidi originalni članak

Policija iz Oštre Luke u BiH privela je tijekom vikenda i saslušala dvojac G. H. (25) i O. K. (23) iz Prijedora. Sumnjiče ih da su u četvrtak 16. prosinca oko 23 sata opljačkali benzinsku postaju “Nestro petrol” u Oštroj Luci. Kradljivci su odnijeli veću količinu cigareta i blagajnu, ali potpuno praznu.

Mještani su ispričali, prenosi Dnevni avaz, da su nedugo nakon pljačke u blizini benzinske postaje pronašli prazne kartonske kutije od cigareta koje su lopovi planirali odvesti automobilom. Međutim, kad su shvatili da im je policija za petama, razbojnici su pokušali pobjeći čamcem koji su pronašli na rijeci Sani u blizine samostana Klisina.

Ali ni bijeg rijekom im nije uspio, jer je čamac bio probušen. Brzo je potonuo, a nesposobne lopove je na obali dočekala policija. Nakon saslušanja su nespretnjakoviće osumnjičene za tešku krađu pustili na slobodu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • miladraga 21.12.2011.

    Ovo zvuči kao scenarij neke komedije!

  • ja_mama 21.12.2011.

    a ja bih pustila. pa bilo bi mi zao gledat ih. a ak im ovo nije pouka....

  • Spec 21.12.2011.

    Neuspjeli pokušaj privatizacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare