To je to što me zanima!

Ulovili ga u švercu duhana, a onda otkrili da vozi bez vozačke

Policija je muškarca (37) jučer oko 11.20 sati zatekla na autocesti A6 kod Vrbovskog dok je u neregistriranom autu prevozio sitno rezani duhan u količini od 264,30 kilograma pakiran u vrećama. Ni vozačku nije imao
Vidi originalni članak

Vrbovačka policija je u suradnji sa Službom organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske provela kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim muškarcem zbog počinjenja kaznenog djela nedozvoljene trgovine.
 
Naume, policija ga 13. prosinca oko 11.20 sati zatekla na autocesti A6 kod Vrbovskog dok je prevozio duhan bez potrebne dozvole, odnosno bez trošarinskih markica Ministarstva financija.

KRAĐA KOD VIROVITICE Otkrili trojac: Iz kamiona ukrali duhan vrijedan 7,7 milijuna kn

Sitno rezani duhan u količini od 264,30 kilograma pronađen je u osobnom vozilu marke Ford Focus, pakiran u vrećama, a uz to spomenuto je utvrđeno da je muškarac upravljao neregistriranim vozilom bez vozačke dozvole, odnosno prije stjecanja prava na upravljanje vozilom B kategorije.
 
Zbog duhana je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a zbog prometnih prekršaja sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osiguranju. 

U GRAČACU Krijumčario oko 300 kg duhana, uhvaćen je pri kontroli prometa

U suradnji sa Carinskom ispostavom Rijeka, 37-godišnjaku je privremeno oduzeto i vozilo, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog poradi počinjenja prekršaja iz domene Zakona o trošarinama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • RI051_1 14.12.2020.

    Znači , počelo je cinkanje susjeda

  • totalnoodvaljen 14.12.2020.

    Znači ulovili ga na dojavu. A ne prilikom zaustavljanja radi prekršaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare