To je to što me zanima!

Ulovili trojac: Airsoft pištoljem pljačkali su dućane i benzinske

Trojac bi se automobilom dovezao do dućana ili benzinske koju bi taj dan opljačkali. Mladić (25) potom bi izvadio bicikl iz auta, došao do lokala i airsoft pištoljem zaprijetio radnicima. Trojac je opljačkao 12 lokala
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija uhitila je mladića (25) te dvojicu državljana Srbije, starih 22 i 21 godinu, zbog 12 razbojništava na području grada.

Kako navode, sumnja se da su od početka listopada do sredine studenog na području Trešnjevke i Črnomerca opljačkali devet trgovina i tri benzinske postaje prijeteći radnicima airsoft pištoljem. 

Trojac bi automobilom došao blizu mete koju su taj dan pljačkali, a 25-godišnjak bi potom biciklom, koji su vozili u autu, došao do objekta. Zaprijetio bi zračnim pištoljem i od radnika tražio novac. Biciklom bi se vratio do automobila u kojem ga je čeka dvojac te bi njima predao novac i oružje i svi su se odvojeno udaljili s mjesta prepada. 

Ukupna šteta koju su počinili ovim kaznenim djelima je 45.000 kuna.

Nakon istrage predani su pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • totalnoodvaljen 16.11.2020.

    Dečki, trebali ste u lokalni ogranak kradezea prvo navratit po članske i malu školu o tome "kako opljačkati i nikad ne odgovarati za to".

  • TomislavPohmajević 16.11.2020.

    ... i sada će za pišljivih 50,000 kn robijati,kakvi jazavci

Komentiraj...
Vidi sve komentare