To je to što me zanima!

Ulovio ga išijas u krivolovu pa se liječio tuđom iskaznicom

Dražen J. (34) u krivolovu u gostima kod prijatelja u Vukosavljevici zaradio je išijas. Izliječio se pomoću posuđene iskaznice i bolnici napravio trošak od 9.300 kuna
Vidi originalni članak

Dražen J. (34) iz Šibenika boravio je kod prijatelja u Vukosavljevici nedaleko Virovitice. Uhvatio ga je išijas. Zbog jakih bolova javio se liječniku i završio u Općoj bolnici Virovitica u kojoj je proveo šest dana. Kako nije imao vlastitu zdravstvenu iskaznicu Dražen je zdravstvenom osoblju dao posuđenu zdravstvenu iskaznicu od prijatelja S.V. iz Šibenika. Trošak šestodnevnog liječenja u iznosu od 9.300 kuna trebao je pasti na račun Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, ali je prevara otkrivena.

U kriminalističkom istraživanju policija je utvrdila da je Dražen J., koristeći se posuđenom zdravstvenom iskaznicom zdravstveno osoblje u Virovitici doveo u zabludu i počinio kazneno djelo prijevare pa je protiv njega podnesena kaznena prijava.

Prema neslužbenim izvorima sumnja se da je Dražen J. išijas zaradio u noći od 1. na 2. kolovoza kada je s prijateljima iz Vukosavljevice bio u krivolovu u bilogorskim šumama.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • febox 02.09.2011.

    kaj je lovil

  • sreckoZU 02.09.2011.

    majke ti vi znate di je dobijo isijas

  • tajnamoja 01.09.2011.

    Pa što. Prije je bilo normalno posuditi tuđu iskaznicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare