To je to što me zanima!

Ulovljeni kod Lošinja: Ribari iz Italije mislili da su neprimjetni

Uputili su brod pomorske policije. Kad su ih naši policajci htjeli zaustaviti, Talijani su se dali u bijeg. No, oko 7.20 sati 27-metarska koća je zaustavljena...
Vidi originalni članak

Vidio sam ih kad su dolazili u luku. Rekli su mi da su bili u našim vodama. Na brodu je bio policajac s puškom, rekao nam je čitatelj.

U četvrtak oko 10 sati snimio je kako zadarska pomorska policija u pratnji carine privodi talijansku koćaricu u lošinjsku luku. Čitatelj dodaje kako je na brodu Gioele koji je poprilično zahrđao bilo pet članova posade. U zadarskoj policiji kažu kako im je iz Nacionalnog pomorskog centra za prikupljanje podataka u Zadru jučer u 5.50 sati stigla dojava da su u našim teritorijalnim vodama zapadno od Premude uočili talijansku koćaricu.

Uputili su brod pomorske policije. Kad su ih naši policajci htjeli zaustaviti, Talijani su se dali u bijeg. No, oko 7.20 sati 27-metarska koća je zaustavljena i na nju se prekrcao jedan policajac. Na brodu je bilo i nešto ribe. Koćaricu su prepratili u Mali Lošinj, gdje posadi vjerojatno slijedi prekršajna prijava. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • lokal patriota 24.03.2017.

    Ako smo stvarno pravna država, kazna za vlasnika ove krame od koćarice, morala bi biti veća od vrijednosti koće pune hrđe.

  • jo2hn8ny 24.03.2017.

    Hoće li napokon "država" dati pomorskoj policiji brodove, koji će moći parirati talijanskim piratima?

  • najiram 10 24.03.2017.

    zaplijeniti brod sirotinji...kazniti sirotinju...treba hitno evropu postaiti kao evropu...lopože i hoštaplere u evropi zaplijeniti i dati im izgon u libiju...pa nek tamo mudruju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare