To je to što me zanima!

Umalo iskrvarila zbog velikog vibratora, sad tuži proizvođača

Amerikanka April Bonjour teško se ozlijedila vibratorom. Počela je krvariti. Prvo je mislila kako je dobila menstruaciju, ali uskoro je nekoliko puta izgubila svijest...
Vidi originalni članak

Nakon stravičnog iskustva sa seksualnom igračkom, zbog koje je završila u bolnici, Amerikanka April Bonjour iz Kalifornije odlučila je tužiti proizvođača vibratora, tvrtku Pipedream Products, zbog ozljede i psihičke boli. Krajem prošle godine, April i njezin dečko 'igrali' su se vibratorom. Odjednom je primijetila da nešto nije u redu.

- Za vrijeme upotrebe, osjetila sam stravičnu bol u vagini. Moj dečko je odmah izvadio igračku, ali je već bila puna krvi - stoji u tužbi. April je prvo mislila da je dobila menstruaciju, ali toliko je krvarila da je počela gubiti svijest, piše Huffington Post

- Probudio mi se sin pa nismo mogli ići u bolnicu. Mislio je da umirem..., a iskreno i ja sam to mislila - rekla je. Stanje joj se stabiliziralo tek nakon što je primila nekoliko jedinica krvi. Pokušala se dogovoriti za odštetu s proizvođačem, ali nisu htjeli surađivati. Sada će stvar riješiti na sudu. 

Inače, službeni moto kompanije je 'Mi ne stvaramo orgazam... Mi ga činimo boljim'.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • febo1601 17.10.2011.

    Gledao sam svojevremeno pornić sa teritorija ex yu. Zgodan komad solo doma , samozadovoljava se sa flašicom kole. I kad ju je ugurala cijelu.... kao nije ju mogla izvaditi van. Zove doktora koji kad je kao uspio izvaditi flašicu , izvadi komadinu i kaže joj da za to njeno prekrasno međunožje služi taj njegov komad i odmah joj zorno prikaže kak se koristi. Pouka je da ona očito nije bila zadovoljna sa dužinom od dečka... , trebala je potražiti dužeg ali živog !!!!!

  • troma1 16.10.2011.

    jebem je prištava

  • vanna31 15.10.2011.

    haha curka se preračunala.....nije izgleda do sada shvatila da nije sve u veličini :))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare