To je to što me zanima!

Umire od leukemije: Ostvarila želju i udala se za ljubav života

Boreći se protiv agresivnog oblika leukemije, Leslie je vrijeme kratila gledajući TV emisije o vjenčanjima. Zaželjela je da se uda prije smrti. Fundacija joj je to ostvarila
Vidi originalni članak

Amerikanka Leslie Rivera (18) iz Murriete u Kaliforniji ostvarila je posljednju želju i udala se za ljubav svog života. 

Posljednjih nekoliko mjeseci bori se s agresivnim oblikom leukemije, piše Daily Mail. Liječnici su joj dali samo nekoliko mjeseci života. Otkad joj je dijagnosticirana bolest, njezin novopečeni suprug Daniel Mendez cijelo vrijeme je uz nju. Vrijeme u bolnici kratila je gledajući 'Unveiled' i 'My Fair Wedding', poznatog planera vjenčanja Davida Tutere. 

Njezina jedina želja koju je poslala fondaciji Make-A-Wish bila je da se uda prije smrti. Želja joj se ostvarila u četvrtak. 

Upoznali se na prosvjedu

Leslie i Daniel upoznali su se na prosvjedu protiv rasizma u listopadu 2012. godine i od tada su nerazdvojni. Sarah Pizzaruso iz udruge objasnila je kako su morali reagirati brzo s obzirom na njezino teško stanje. Leslie je zaželjela vjenčanje nalik onome iz filma Twilight. Planer vjenčanja Tutera čak se pojavio na probi vjenčanica. Dan prije vjenčanja imala je transfuziju krvi i sve je bilo spremno

- Gledala sam kako Leslie sa smiješkom pozdravlja goste. Jednostavno je sjajila. Gledala sam mladi par kako se zaljubljeno gleda. Čovjek nikada ne bi pomislio kroz što prolaze. Daniel joj je sasvim predan. Pomaže joj hodati, drži je za ruke, nema sumnje da su njih svoje stvoreni jedno za drugo - rekla je Pizzaruso. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • kukurikuu 27.11.2013.

    Tesko mi je ovako nesto komentirati. Milostivi Boze ucini cudo nad ovim mladim ljudima.

  • samo pošteno_1 27.11.2013.

    kako bi bilo lijepo da se u potpunosti oporavi i da nastavi za životom!!

  • SASHA_2 27.11.2013.

    kakav je tuzan zivot ponekad,ponekad pomislim da ovaj zivot nema neku poentu i smisao....

Komentiraj...
Vidi sve komentare