To je to što me zanima!

Umirovljeni policijski inspektor koji je 'dilao' informacije Dragi Tadiću ide u istražni zatvor

Sud je prihvatio prijedlog USKOK-a za određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora 61-ogodišnjem hrvatskom državljaninu zbog kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti te primanja mita
Vidi originalni članak

Umirovljenom 61-ogodišnjem inspektoru Policijske uprave osječko-baranjske određen je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog bojazni od utjecaja na svjedoke, potvrdio je u srijedu glasnogovornik Županijskog suda u Osijeku Miroslav Rožac.

Sudac istrage je nakon provedenog ročišta prihvatio prijedlog USKOK-a za određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora 61-ogodišnjem hrvatskom državljaninu zbog kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti te primanja mita.

'NIJE UHIĆEN' Nova akcija USKOK-a: Policajac dilao informacije Dragi Tadiću?

Riječ je umirovljenom antikorupcijskom policajcu PU osječko-baranjske kojega se sumnjiči da je osječkom poduzetniku Dragi Tadiću od listopada 2018 do 25. studenog 2020. godine odavao podatke i službene dokumente o kriminalističkim istraživanjima. Radio je to na zahtjev poduzetnika ali i bez posebnog zahtjeva za što je dobivao određenu naknadu i drugu materijalnu korist.

Obojica su prijavljena zbog zlouporabe položaja i ovlasti, poticanja na to nedjelo te primanja i davanja mita.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 08.06.2022.

    Nema gore mafije od Mafije U Plavom

Komentiraj...
Vidi sve komentare