To je to što me zanima!

Umjesto pupčane vrpce dječaćiću su skoro odrezali penis

Nakon što im liječnici nisu dali da vide dijete ni dva sata nakon poroda, otac Diego Rangel Izaguirre postao je sumnjičav i tražio liječnike da mu kažu što se događa...
Vidi originalni članak

Zulem Contreras i Diego Rangel Izaguirre ljuti su na liječnike iz bolnice na sjeveroistoku Meksika jer su, tvrde oni, njihovom novorođenčetu umjesto pupčane vrpce gotovo odsjekli penis. 

Nakon što im liječnici nisu dali da vide dijete ni dva sata nakon poroda, Izaguirre postao je sumnjičav i tražio liječnike da mu kažu što se događa. Oni su mu rekli da im je sin imao manju nezgodu te su ga poslali na operaciju, na kojoj su ga, tvrde roditelji, dodatno ozlijedili. Tijekom operacije nanijeli su mu još dvije posjekotine duboke gotovo dva centimetra, kaže Diego. 

Dječačića je student posjekao po penisu kada je išao rezati pupčanu vrpcu. 

Majka Zulem je ljuta što se o dječaku nije pobrinuo ginekolog već su ga pustili u ruke studentima. 

Glasnogovornik bolnice u Saltillu kaže pak da je dječak bio na manjem zahvatu te da je zdrav i da su roditelji pristali na operaciju. 

- Tijekom rezanja pupčane vrpce, slučajno su ozlijedili kožicu penisa koju su popravili uobičajenim postupkom obrezivanja na koje su roditelji pristali - izjavio je glasnogovornik. 

Ipak, u bolnici je pokrenuta interna istraga, piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • IvonaGrohovac 21.07.2015.

    kud ovaj svijet ide

  • prajdali 21.07.2015.

    Bože sačuvaj.

  • nickie 21.07.2015.

    Kakvi debili, ne možeš vjerovati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare