To je to što me zanima!

Umrla je 38. žrtva EHEC-a: U Njemačkoj preminuo dječak (2)

EHEC-om su se zarazili i dječakov otac i brat. Oni se oporavljaju. Dječaku (2) su zatajili bubrezi. On je prvo dijete koje je umrlo nakon što se zarazilo bakterijom
Vidi originalni članak

Dječak (2) umro je od zatajenja bubrega što je izazvala bakterija EHEC. On je prvo dijete koje je u Njemačkoj umrlo nakon što se zarazilo spomenutom bakterijom. Njega su 5. lipnja dovezli iz klinike u Oldenburgu u bolnicu u Hannoveru. EHEC-om su se zarazili i njegov otac i njegov brat (10) koji su se u međuvremenu oporavili. Dječak (2) je primao terapiju antitijelima no bezuspješno, piše Bild. On je 37. žrtva bakterije u Njemačkoj. U Švedskoj je umrla žena. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • vlatka123 15.06.2011.

    Bunimo se protiv homoseksualaca i inih stvari, a protiv ovakvih stvari smo inertni. Do kada će čovjek trpiti sve ovo, sve prirodne i ine katastrofe koje su posljedica ljudskog djelovanja, istraživanja i sl.???

  • muma 15.06.2011.

    Opet teorije urote i zavjere. Zapravo više nitko normalan ne vjeruje da se u svijetu nešto dešava po sili prirode, nego je sve namješteno. Znanost je otišla u krajnost i služi samo za zlo i razaranje. Kuda to sve vodi šta će biti sa nama za 10 godina od čega ćemo umirati tada?

  • optimist2 15.06.2011.

    Čudi me da ovaj web nije prenio izjavu poštenog genetičara bilja g.Jošta o tome kako je ova superbakterija "namjerno" odštetala iz laboratorija.do sada su bili na udaru mesožderi,a sada treba potamanit i vegetarijance i makrobiotičare,vegane.sreća da postoji sunce,pa ako zatreba bit ćemo solarne baterije pod prisilom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare