To je to što me zanima!

Umrla je najveća obožavateljica kraljevske obitelji, Marija Kirin

Unatoč godinama Marija Kirin je bila u Londonu kada se ženio princ William s princezom Kate, odnijela im je i poklon. Veliku želju je imala otići u svatove mlađem princu Harry i Megan, ali je noge nisu poslužile
Vidi originalni članak

Umrla je Marija Kirin (92) iz Slavonskog Broda, žena koja je bila naklonjena Engleskoj kraljevskoj obitelji. Unatoč godinama Marija Kirin je bila u Londonu kada se ženio princ William s princezom Kate, odnijela im je i poklon. Veliku želju je imala otići u svatove mlađem princu Harry i Megan, ali je noge nisu poslužile.

NAJVJERNIJI FAN Baka Marija: Da me služe noge, otišla bih i Harryju u svatove

– Teta je ručala i otišla na odmor, zaspala je i više se nije probudila. Nije se požalila da je nešto boli, jedino da joj je teško hodati – rekla je Zdenka Erbić, udomiteljica kod koje je Marija Kirin u zadnjih nekoliko godina bila na skrbi. Pokop Marije Kirin je u subotu na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu u 12 sati.

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • jabuka5 09.11.2018.

    pokoj duši baki Kirin , nek počiva u miru

  • mad975.IA 09.11.2018.

    Oh, mili bože, tko li će sada biti najveći obožavatelj (obožavateljica) kraljevske obitelji. Strašni problemi za kraljevsku obitelj i još veći problemi za stabilnost britanskog imperija. O bože.

  • 09.11.2018.

    Netko skuplja značke, netko salvete, netko voli pecanje, a ova baka je voljela kraljevsku obitelj. U čemu je problem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare