Obavijesti

Show

Komentari 16

Baka Marija: Da me služe noge, otišla bih i Harryju u svatove

Baka Marija: Da me služe noge, otišla bih i Harryju u svatove
3

Slavonka (91) bila je na vječanju princa Williama i Kate u Londonu 2011., a dočekala je i princa Charlesa lani u Osijeku. Harryju je poručila da se ugleda na starijeg brata i požuri s potomcima

VIDEO

Jako mi je drago što se Harry ženi jer mu je bilo i vrijeme. Bila sam u svatovima njegovu starijem bratu Williamu, pa bih vrlo rado išla i njemu, ali me noge više ne služe, kaže baka Marija Kirin (91) iz Slavonskog Broda.

Slavonka Marija bila je u prvim redovima na vjenčanju princa Williama (35) i Kate Middleton (35) prije šest godina u Londonu. Punih 16 sati tad je sjedila ispred crkve, bez hrane, vode i toaleta, kako bi dočekala veliku ceremoniju. Dok je bila u Engleskoj, razbojnici su joj provalili u kuću u Slavonskom Brodu i ispremetali joj stvari u potrazi za vrijednostima.

Baka Marija je dočekala i princa Charlesa (69) i vojvotkinju Camille (70) lani kad su posjetili Hrvatsku.

- Kako slabo hodam, ne izlazim, tako da nisam čula da se princ Harry ženi. Neizmjerno mi je drago zbog toga. Vjerujem da bi i njegova majka Diana bila presretna. Molim vas da im u moje ime uputite čestitku uz želju da budu sretni u budućem zajedničkom životu. To im od srca želim - kaže Brođanka.

S velikom pozornošću upijala je svaku riječ o budućim mladim supružnicima koji se žene u svibnju u kapeli svetoga Georgea u dvorcu Windsor, u kojoj se ženio i princ Edward (53). Na kraju je dodala da se Harry ugleda na starijeg brata i požuri s potomcima. Marija je sretna i zbog Williama i Kate, koja nosi blizanke.

Franjo Lepan/24sata

- Molila sam se dragom Bogu za sve njih zato što ih smatram mojim unucima jer svoje, nažalost, nemam. Želim im svu sreću ovoga svijeta i da se vole - kaže Kirin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...