Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Baka Marija: Da me služe noge, otišla bih i Harryju u svatove

Slavonka (91) bila je na vječanju princa Williama i Kate u Londonu 2011., a dočekala je i princa Charlesa lani u Osijeku. Harryju je poručila da se ugleda na starijeg brata i požuri s potomcima

Foto: Ivica Galovic, PA/PIXSELL
16 komentara

Jako mi je drago što se Harry ženi jer mu je bilo i vrijeme. Bila sam u svatovima njegovu starijem bratu Williamu, pa bih vrlo rado išla i njemu, ali me noge više ne služe, kaže baka Marija Kirin (91) iz Slavonskog Broda.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Slavonka Marija bila je u prvim redovima na vjenčanju princa Williama (35) i Kate Middleton (35) prije šest godina u Londonu. Punih 16 sati tad je sjedila ispred crkve, bez hrane, vode i toaleta, kako bi dočekala veliku ceremoniju. Dok je bila u Engleskoj, razbojnici su joj provalili u kuću u Slavonskom Brodu i ispremetali joj stvari u potrazi za vrijednostima.

Baka Marija je dočekala i princa Charlesa (69) i vojvotkinju Camille (70) lani kad su posjetili Hrvatsku.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL Marija Kirin je dobila pismo od engleske kraljice koja joj je odgovorila na molbu da iz prvog reda prisustvuje kraljevskom vjenčanju princa Williama i Kate Middleton

- Kako slabo hodam, ne izlazim, tako da nisam čula da se princ Harry ženi. Neizmjerno mi je drago zbog toga. Vjerujem da bi i njegova majka Diana bila presretna. Molim vas da im u moje ime uputite čestitku uz želju da budu sretni u budućem zajedničkom životu. To im od srca želim - kaže Brođanka.

S velikom pozornošću upijala je svaku riječ o budućim mladim supružnicima koji se žene u svibnju u kapeli svetoga Georgea u dvorcu Windsor, u kojoj se ženio i princ Edward (53). Na kraju je dodala da se Harry ugleda na starijeg brata i požuri s potomcima. Marija je sretna i zbog Williama i Kate, koja nosi blizanke.

Franjo Lepan/24sata | Autor: Franjo Lepan/24sata Foto: Franjo Lepan/24sata Od Broda je otišla vlakom do Zagreba, a potom zrakoplovom do Londona. Ponijela im je i darove, snašu i slavonskog baju

- Molila sam se dragom Bogu za sve njih zato što ih smatram mojim unucima jer svoje, nažalost, nemam. Želim im svu sreću ovoga svijeta i da se vole - kaže Kirin.

Naši partneri pišu
Message