To je to što me zanima!

Umro humanitarac Damir Gal, njegova djeca trebaju pomoć

Damir Gal posvetio se humanitarnom radu prije pet godina. Preminuo je od srčanog udara. Posljednju kunu davao bi sirotinji. Njegova djeca trebaju pomoć
Vidi originalni članak

Pisali smo o njegovu radu kad je pred Božić podijelio oko 15.000 darova siromašnoj i bolesnoj djeci. Tada nam je rekao: “Nema ništa ljepše od djetetova osmjeha dok otvara poklon”. 

Damir Gal (53) iz Zagreba preminuo je od srčanog udara. Humanitarnom radu posvetio se s troje djece prije pet godina, nakon smrti supruge. Na njegovoj stranici na Facebooku poruke ne prestaju stizati. 

Prijatelji se prisjećaju kako je darovao svoj novi kaput neznancu kojem je bilo hladno ili se javljaju oni koji su noćili u njegovu domu kada nisu imali gdje otići. Znao je posljednju kunu iz džepa dati sirotinji. Damira su sahranili u srijedu na Markovom polju. 

Prijatelji apeliraju na sve da ne kupuju vijence i cvijeće jer ono brzo uvene, već da taj novac daruju njegovoj djeci uplatom na tekući račun kod Zagrebačke banke broj 3236427244, na ime Filip Gal.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pleter111 01.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lorita 01.09.2011.

    Čovjek velikog srca...počivao u miru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare