To je to što me zanima!

Uništili travnjak: U Vodicama više nema 'zvijezde petokrake'

Blagodar Španja iz vodičkog komunalnog redarstva kazao je da ni oni nisu zaprimili nikakvu prijavu o devastiranom cvijeću, a kao i policija, i oni rade po prijavi
Vidi originalni članak

Nakon što su se vodički branitelji pobunili protiv novo posađenog cvijeća na vodičkoj rivi koji ih je podsjećao na zvijezdu petokraku i travnjak u srijedu navečer pregazili automobilom, jučer je travnjak prekopan i posađeno je novo cvijeće, a 'zvijezde' više nema. Šibenska policija nije zaprimila nikakvu dojavu o uništavanju travnjaka, kao ni vodički komunalci, piše ŠibenikIN.

- Nismo zaprimili nikakvu dojavu vezanu za uništavanje tog cvijeća. Za postupanje je nadležno komunalno redarstvo grada Vodica. Mi nikakvu prijavu ni službenu, niti prijavu protiv bilo koga u policiji nismo zaprimili. Postupanje je u nadležnosti komunalnog gospodarstva grada Vodica -  rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

TOMISLAV KLAUŠKI Čemu nas je naučilo vodičko gaženje 'mrske im petokrake'?

Blagodar Španja iz vodičkog komunalnog redarstva kazao je da ni oni nisu zaprimili nikakvu prijavu o devastiranom cvijeću, a kao i policija, i oni rade po prijavi.

- Ta javna površina u našoj je nadležnosti, ali nitko nam nije prijavio da se tamo išta dogodilo i za sve smo saznali iz medija, i to kad je već bilo sanirano – kazao je kratko vodički komunalni redar.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Plehan 28.04.2018.

    Treba smijeniti direktora komunalca, sa mjesta direktora,a zatim ga poslati neka sam uredi taj dio parka i postavi šahovnicu.

  • GIRIGARI 28.04.2018.

    Neka stave znak Heinekena ili ALL STAR CONVERSE :).

  • purger2017 28.04.2018.

    što ne uzmu bolesnim ljudima vozačku a ne on još vozi kamion

Komentiraj...
Vidi sve komentare