To je to što me zanima!

'Uništite satelitske prijamnike, oni onečišćuju moral i vjeru'

Islamska država zatražila je od muslimana da unište svoje satelitske tv prijemnike kako bi spriječili da neprijateljski kanali "uništavaju njihovu vjeru i onečišćuju njihov moral"
Vidi originalni članak

Islamska država zatražila je u utorak od muslimana da unište svoje satelitske tv prijemnike kako bi spriječili da neprijateljski kanali "uništavaju njihovu vjeru i onečišćuju njihov moral".

"Neprijatelji islama vode medijski rat protiv Islamske države koji nije manje opasan od vojne kampanje", kaže džihadistička skupina u video poruci, ali ne pojašnjava hoće li pokušati silom provesti svoj naum na teritoriju koji drži pod kontrolom.

Kao primjere na snimci IS prikazuje logo al-Jazeere i Orient Tv-a, kanala bliskog sirijskoj oporbi, kao i egipatskog vjerskog kanala al-Nasa.

Video završava scenom koja prikazuje ljude kako uništavaju prijemnike. 

Islamska država proglasila je kalifat na području pod svojom kontrolom u Siriji i Iraku 2014.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Qurcy Ban 01.06.2016.

    Skupite se sv na jednoj velikoj "svetoj" livadi, lijepo se dignite u zrak i ravno u raj. I svi će biti sretni...

  • Eva Maras 01.06.2016.

    imali su oni i kulturu i vjeru pod vodstvom Sadama, Gadafija, Asada, Sadata, Mubaraka, Pahlavija, ali su im ameri kao i nama uvalili "demokraciju.

  • KAJBUM_1 01.06.2016.

    Ima tu i istine. Čemu se nameće tudja demokracija koja nema mjesta u njihovoj kulturi i vjeru, to bi ja nazvao zadiranje u tudji kulturu i vjeru koje nije dio prave demokracije već nešto drugo. Ovo je slično ko da okrenemo kanal na kojem se gleda ono kaj nije za malu djecu da se nepokvare .Zar ne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare