To je to što me zanima!

'Unuka su vam zadržali': Od bake izvukla oko 30.000 kuna

Starici je ispričala da joj je unuk zadržan na aerodromu u Londonu radi neprijavljivanja novca. Lažna šefica veleposlanstva potom je od umirovljenice zatražila uplatu novca...
Vidi originalni članak

Umirovljenica s daruvarskog područja isplatila je lažnoj diplomatkinji nešto manje od 30 tisuća kuna kako bi joj policija pustila unuka navodno zadržanog na londonskom aerodromu, izvijestila je u ponedjeljak bjelovarska policija.

Umirovljenica (82) je prijevaru prijavila u petak, izvijestivši bjelovarsku policiju o nizu telefonskih poziva nepoznate žene koja se predstavljala kao šefica hrvatskog veleposlanstva u Londonu. Starici je ispričala da joj je unuk, koji inače radi u Irskoj, zadržan na aerodromu u Londonu radi neprijavljivanja novca.

Lažna šefica veleposlanstva potom je od umirovljenice zatražila uplatu novca za razne troškove, što je ova i učinila. Isplatu novca prevarantica je zatražila u čak tri navrata, a ukupni iznos isplate tek je nešto manji od 30 tisuća kuna, doznaje se od bjelovarske policije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • leonardo8 12.02.2018.

    Interesantno u 24 sata pisalo prije tri dana bilo opljačana starica 82 godine 400 000 kn, jučer opljčkana umirovljenica 300 ooo kn, maloprije uplatila 82 godišnja baka na pevaru za unuka 30 ooo kn. E ko koga i ko kome e jada novina.

  • x00x 12.02.2018.

    zanimljivo mi je kak nanjuse babce s parama... znam puno babaca koji ne bi skupili ni soma kuna da im neko tak bane

  • gordi 12.02.2018.

    Kakav "čovjek" moraš bit da ovo napraviš.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare