To je to što me zanima!

Upao joj mobitel u kadu, strujni udar ju usmrtio na licu mjesta

Djevojka (15) iz Francuske, umrla je na licu mjesta nakon što joj je mobitel koji se punio, upao u kadu punu vode. U posljednje vrijeme se vrijeme zbog nepažnje sve češće događaju identične tragedije
Vidi originalni članak

Kada je stigla Hitna pomoć, djevojku su samo mogli proglasiti mrtvom. Vjeruje se da je umrla od kardio-respiratornog zatajenja uzrokovanog strujnim udarom, nakon što joj je mobitel koji se punio, upao u kadu dok se kupala u svom domu u Marseilleu u Francuskoj. 

Tragedija se dogodila u nedjelju te je pokrenuta istraga kako bi se utvrdio točan uzrok smrt, piše The Sun. Prema pisanju francuskih medija, smrt tinejdžerice izazvala je pregršt reakcija na društvenim mrežama, a magazin Closer izvijestio je da se nesretna djevojčica zove Tiffen. 

Nažalost, to nije jedini slučaj. Nedavno je 26-godišnjakinja također poginula radi istog razloga. Ruskinja, Evgenia Shulytyev umrla je nekoliko trenutaka nakon što je mobitel na punjaču pao u vodu, a pronašla ju je njezina majka. Kao i 26-godišnja Lilya Novikova koja je umrla na isti način. Lilyu su nazivali i najljepšom igračicom pokera, a pronašli su ju susjedi koje su poslali njeni roditelji jer im se nije javljala na telefon. 

Smrti Tiffen, Evgenie i Lilye, posljednje su u nizu sličnih tragedija uključujući i desetogodišnju djevojčicu koja je svoj mobitel namjerno bacila u kadu s vodom. 

U Amsterdamu je 13-godišnja djevojčica zadobila teške opekotine nakon što joj je mobitel uključen u struju pao u vodu dok se kupala. Djevojka je vrisnula od boli, a njezina majka odmah je dotrčala i izvukla ju van. Kada su stigli bolničari, morali su udariti djevojčicu u prsni koš kako bi ju uspjeli probuditi. Nakon što je dva dana provela u bolnici, morala je na operaciju kako bi joj doktori sanirali teške opekotine koje je zadobila na rukama i trbuhu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Terhi 17.02.2020.

    Ovako stoje stvari. Ubija struja koja prođe kroz tijelo,ne napon. Struju će protjerati napon. Ubija struja veća od 30 miliampera(kod nekih veća,ali je 30 minimum). Ni 5 ni 12 ni 24 a ni 48 volti NEMOŽE kroz tijelo protjerati 30 miliampera,ni da stojite u vodi i mokrim rukama držite za izvor. Zato su na gradilištima dozvoljeni uređaji koji rade na 48 Volti. Jer ni u kojoj situaciji nemogu protjerati 30 miliampera. Ne može punjač ubiti, tih par volti, nebu išlo. Kaj bi bilo da je imala infarkt,ili sinkopu i nakon toga joj mobitel pao u vodu..opet bi napisali da ju ubio mobitel. Da je imala u ruci vibrator i infarkt kaj bi onda napisali?

  • nikker 16.02.2020.

    Lazu nas sa tim svim mrtvima!

  • Ekscem 14.02.2020.

    Prirodna selekcija

Komentiraj...
Vidi sve komentare