To je to što me zanima!

Upomoć! Silovanje, vrištala je žena u krvi u centru Zagreba

Prije točno tjedan dana tražitelj azila iz Afganistana napao je ženu u zgradi u novozagrebačkim Dugavama. Uhitili su ga pijanog i osumnjičili za bludne radnje
Vidi originalni članak

Djevojka je u petak navečer krvavih usta istrčala iz javnog WC-a zagrebačkog Importannea. Vrišteći je tražila pomoć tvrdeći da su je pokušali silovati.

Samo trenutak prije nje, iz toaleta je istrčao muškarac i u zadnji trenutak ušao u autobus za Dugave gdje su ga čekala još dvojica. Svjedoci napada odmah su pozvali policiju koja je brzo stigla s punom maricom interventnih policajaca. Šokirana žena imala je modricu na vratu i vidljiv ugriz na usni iz koje tekla krv. Iako je napadač pobjegao, policajci su počeli masovnu potragu po Novom Zagrebu. Isprva nisu bili uspješni, no napadač je napravio grešku. S dvojicom prijatelja vratio se nazad na okretište autobusa kod Glavnog željezničkog kolodvora. Kako neslužbeno doznajemo, ondje ga je prepoznao jedan od zaštitara trgovačkog centra.

Uspio je dojaviti policajcima gdje se nalazi te ih je slijedio te je uspio zadržati glavnog sumnjivca do dolaksa policije. Uhitili su ga i odmah priveli na ispitivanje u Prvu policijsku postaju Centar. U glasnogovorništvu MUP-a su nam potvrdili napad na ženu te da je napadač strani državljanin.

S obzirom na tijek istrage nisu nam mogli okvalificirati napad kao novi pokušaj silovanja. Muškarca će najvjerojatnije sumnjičiti za neko kazneno djelo iz domene krvnih i seksualnih delikata no tek kada utvrde sve činjenice. Moraju porazgovarati sa žrtvom, svim svjedocima napada te izuzeti snimke videonadzora Importannea.

Podsjetimo, prije točno tjedan dana tražitelj azila iz Afganistana napao je ženu u zgradi u novozagrebačkim Dugavama. Uhitili su ga pijanog i osumnjičili za bludne radnje. Sudac istrage ga je pritvorio na mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 265

  • SabiHor 24.08.2017.

    I ja sam nedavno imala slično iskustvo s jednim Somalcem, dočekao me u haustoru i umrla sam od staha kad sam ga vidjela. Sva sreća da sam imala suzavac u džepu i čim sam ga izvadila pobjegao je.... cure naoružajte se, nema straha!! Oni su veće kukavice od nas !! Ima jedan dućan u Dobojskoj na Trešnjevci koji prodaje super stvari za samoobranu!! Svaka preporuka

  • volim hrvatsku 24.08.2017.

    Prestrašno je što to ne tretiraju kao pokušaj silovanja!

  • volim hrvatsku 24.08.2017.

    Pitvorilo ga na mjesec dana? A zašto ga niste protjerali iz Hrvatske?

Komentiraj...
Vidi sve komentare