To je to što me zanima!

Uprava za zrakoplovstvo oštro poručila: 'Slijedi inspekcija 171 aviona Boeinga zbog incidenta'

Savezna uprava za zrakoplovstvo (FAA) rekla je da će inspekcijom pregledati 171 zrakoplov. Obavezne inspekcije trajat će oko četiri do osam sati po zrakoplovu, poručili su
Vidi originalni članak

Alaska Airlines privremeno će prizemljiti flotu od 65 zrakoplova Boeing 737 MAX 9 nakon što je avion pun putnika morao hitno sletjeti u petak nakon što je eksplodirao panel u kabini, rekao je izvršni direktor Ben Minicucci.

Minicucci je priopćio da će zrakoplov biti vraćen u promet tek nakon održavanja i sigurnosnih inspekcija, a očekuje da će one biti dovršene u "idućih nekoliko dana". Taj je potez opisao kao mjeru opreza.

HITNO MORALI SLETJETI Drama na letu u SAD-u: Usred leta otpao im je prozor. Flotu Boeinga prijevoznik prizemljio

Savezna uprava za zrakoplovstvo (FAA) rekla je da će inspekcijom pregledati 171 zrakoplov. 

Obavezne inspekcije trajat će oko četiri do osam sati po zrakoplovu, poručili su.

HITNO SLIJETANJE VIDEO Na avionu otpao prozor usred leta: Dramatični trenuci na letu u SAD-u, prizemljili flotu

Podsjetimo, let 1282 Alaska Airlinesa, koji je letio za Ontario u Kaliforniji, imao je incident ubrzo nakon polijetanja u 17:06 po pacifičkom vremenu i sigurno sletio u Portland u Oregonu u 17:26 sa 171 putnikom i šest članova posade, pokazuju podaci zrakoplovne kompanije i web stranice Flightradar24.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Croatia will not forget 06.01.2024.

    Avio industrija sve više ostaje bez kvalitetnih kadrova , popunjavaju se praznine raznim kombinacijama unutar servisnih službi kako u proizvodnji tako i logistici !?? Jedan od dokaza jest kada je i Hrvatska poslala Migove na remont u korunpirabu Ukrajinu te smo iste na svoj trošak odnosno na trošak gradjana morali vraćati natrag u Hrvatsku na kamiobima !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare