To je to što me zanima!

Upucali ih jer su branili tri Poljaka kraj svingerske plaže

Rovinj: Zoran M. (57) i Denis M. (44) prišli su dvojici koji su u Rovinju tukli Poljake. Jedan od njih izvadio je pištolj i zapucao te Zorana i Denisa teško ozlijedio
Vidi originalni članak

Zašto tučete te ljude, pitali su Zoran M. (57) i Denis M. (44) dva nepoznata muškarca koji su u petak iza ponoći kraj svingerske plaže Punta Križ u Rovinju tukli trojicu Poljaka.

Jedan od napadača na to je izvadio pištolj i bez riječi pucao u trbuh Zoranu i Denisu te ih teško ozlijedio. Obojicu su s prostrjelnim ranama smjestili na Odjel intenzivne njege u pulskoj bolnici. Operirani su, no i dalje su životno ugroženi. Dok istarska policija još traga za dvojicom napadača, poznate su neke okolnosti koje su prethodile pucnjavi.

DVOJE OZLIJEĐENIH Pucnjava u Rovinju: Prevezeni u OB Pula zbog teških ozlijeda

Kako doznajemo, nasilnici su bez ikakva povoda fizički nasrnuli na trojicu Poljaka u dobi između 30 i 50 godina koji su stajali kraj svojeg parkiranog vozila i, kako se kasnije ispostavilo, samo ih lakše ozlijedili.

Zoran, rovinjski ugostitelj i vlasnik kafića na plaži, te Denis, koji radi kao izbacivač, vidjevši premlaćivanje prišli su nasilnicima pokušavajući smiriti situaciju.

NOĆNI NAPAD Okršaj u Rovinju: Propucali ih kraj svingerske plaže i pobjegli

Napadač je u obojicu ispalio po jedan hitac. Denis je iz BiH, a boravi u Novom Zagrebu. Zoran ima prijavljeno prebivalište na zagrebačkoj Trešnjevci, no njegovi susjedi kažu da je njegov stan već neko vrijeme prazan. Ima i obrt za taksi prijevozništvo.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Prva Proleterska 05.08.2018.

    Ako niste primjetili , prekršili ste zakon o tajnosti osobnih podataka , kolko će vas samo banirati , da mi je znati ! I to ne po točkama od 1-8 , nego po toćki zakona !

  • press3 05.08.2018.

    Tko to mjesto poznaje zna da je to bio raj i nesto posebno za swingere.Dok nije dosao Zoran M i bagra da ne pisem od kud i stvarali svoje zakone i privlacili koje kakve mutante,ali je bilo pitanje vremena kad ce leteti glave tu bagru treba iskorjenit i vratit ih tamo gdje su se okotili sve se zna ali mnogi imaju koristi od tih lopova koji mukte i uz pomoc koje kakvih gradskih mocnika rade sto zele fuujjj

  • kinezojapanac 05.08.2018.

    Gledati svoja posla i još onda nisi siguran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare