To je to što me zanima!

Upucao djevojku umjesto psa koji ga je uznemiravao

Pula: N.R. (41) je u studenom prošle godine je u Krležinoj ulici ozlijedio djevojku (19) u nogu hicem iz zračne puške. Rekao je da je htio upucati psa
Vidi originalni članak

N.R. (41) iz Pule će kazneno odgovarati zbog dovođenja u opasnost života i imovine opasnom radnjom ili sredstvom. U studenom prošle godine je u Krležinoj ulici u Puli ozlijedio djevojku (19) u nogu hicem iz zračne puške. Uhitili su ga nakon dva mjeseca. Policiji je rekao kako nije pucao u djevojku već u psa pokraj kojeg se djevojka našla slučajno. Navodno ga je pas uznemiravao svakodnevnim lajanjem ispod prozora, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • rođin rođo1 18.01.2010.

    psi jako dobro razlikuju ljude i znaju na koga treba lajat,a na koga ne.znam iz iskustva jer moj pas ne laje na sve susjede jednako,neke bi točno izgrizao od bijesa ,a neke uopće ne doživljava.šta je u tomu svemu dobro što je upravu jer te na koje laje i treba izgrizt.

  • torcida_dinamo 18.01.2010.

    dobro je pa nije psa upucao

  • zoran123456 18.01.2010.

    je da, pa i meni smetaju bosanci sa sela ... to ne znači da ću ih gađati puškom zato jer su primitivci i galamđije; oni su takvi kakvi jesu, ča sad ,,, ali ipak bilo bi svijetu puno bolje bez bosanaca sa sela nego bez ovih predivnih paseka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare