To je to što me zanima!

Đuro Đaković: 'Nemamo novca, nismo uspjeli isplatiti plaće...'

Grupa, kao i dva od četiri njegova povezana društva po dospijeću nisu uspjela isplatiti plaću radnicima za rujan 2019. godine
Vidi originalni članak

Đuro Đaković grupa izvijestila je u srijedu da po dospijeću nije uspjela isplatiti radnicima plaće za rujan, zbog nedostatka novca na računu.

Grupa, kao i dva od četiri njegova povezana društva po dospijeću nisu uspjela isplatiti plaću radnicima za rujan 2019. godine i to zbog nedostatka financijskih sredstava na računima poslodavaca, kaže se u obavijesti.

Dodaje se kako su u tim društvima u tijeku postupci zakonom i kolektivnim ugovorom predviđeni za takve situacije. DOBAR POSAO Đuro Đaković za Francuze radi vagone od 137 milijuna kuna

Ni jedno od društava koja nisu isplatila plaću nema blokiran račun te poslodavci intenzivno poduzimaju niz aktivnosti kako bi u što skorijem roku ispunili obvezu isplate plaće, ističe se.

Problem s likvidnošću, uslijed kojeg je došlo do nemogućnosti isplate plaća, uzrokovan je nedostatkom adekvatnog financiranja proizvodnje. Grupacija navedeni problem pokušava riješiti kroz intenzivne pregovore s potencijalnim kreditorima kao i kroz plan daljnjeg restrukturiranja, kažu u Đuro Đaković grupi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare