To je to što me zanima!

Đuro Glogoški ne zna kad se slavi Dan hrvatske državnosti

Vođa šatoraša sa skupa na Trgu bana Jelačića tražio je da Vlada da ostavku do Dana državnosti 30. svibnja. Zaboravio je da se taj dan od 2001. slavi 25. lipnja
Vidi originalni članak

Vođa prosvjeda branitelja Đuro Glogoški ne zna kad se obilježava jedan od najvažnijih dana u povijesti Hrvatske.

Glogoški je u petak na braniteljskom koncertu u Zagrebu zatražio ostavku Vlade. Izjavio je da Vlada mora odstupiti najkasnije do Dana državnosti. No prema njemu to je i dalje 30. svibnja kako se slavilo do prije 14 godina, a ne 25. lipnja.

- Ja to nikad nisam rekao. Uostalom zašto je to sad bitno? Zašto me to pitate? - počeo se izmotavati Glogoški na telefonski upit zna li kada je Dan državnosti, no točan datum ni u nedjelju nije znao reći.

- 30. svibnja sam izabrao kao datum jer mi ga je sugerirao prijatelj koji je vojni invalid, a i to je za četiri tjedna pa se branitelji stignu pripremiti - naglasio je vođa prosvjeda branitelja. No za što točno se trebaju branitelji pripremati, nije znao objasniti.

- Oni nama manipuliraju - kazao je i poklopio telefonsku slušalicu. 

Idi na 24sata

Komentari 664

  • bkladarb 06.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ZvoneKrizanic 05.05.2015.

    desničari imaju jako nizak IQ,neškolovani,primitivni,zatucani

  • slavonac_8 05.05.2015.

    ne znam jel gori đuro koji živi na grbi radnika ili oni koji su mu dali te privilegije...zapravo najgori su oni koji su glasovali za hdz,sdp i hns

Komentiraj...
Vidi sve komentare