To je to što me zanima!

Ursula von der Leyen prvi put postala baka: Dobila je unučicu

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen objavila je na Instagramu da je prvi put postala baka. Dobila je unučicu
Vidi originalni članak

Bivša njemačka ministrica obrane, predsjednica Europske komisije  i majka sedmero djece Ursula von der Leyen  objavila je fotografiju sebe i unučice uz hashtag #ProudGrandma i opis da se radi o "čarobnom trenutku".

Von der Leyen nije otkrila ime djeteta, točan datum rođenja niti ime roditelja. Priznala je jedino da se radi o unučici.

"Prvi put zagrliti unuku jedan je od onih trenutaka koji sve stavlja u perspektivu i podsjeća vas na to što je stvarno važno u životu", napisala je. 

Sa suprugom, liječnikom i akademikom Heikom von der Leyenom podigla je sedmero djece, rođene između 1987. do 1999. godine. 

VIDEO: NIJE SMETALO NI CHARLES MICHELU Na sastanku u Turskoj Erdogan nije dao sjedalicu Ursuli von der Leyen. Morala je sjesti na kauč

Prije nego što je preuzela kormilo Europske komisije, vodila je tri različita resora u njemačkoj vladi - obrane, rada i obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • samoproglašena_antifukarica 11.05.2021.

    kojim cjepivom ce cijepiti malu? gdje je maloj brnjica? zbog cega nema najmanje 2 metra socijalne distance ? fasisti, nacisti itditd ;-)

  • prokurator 11.05.2021.

    euro hadezeovka.

  • PRAVDA999 11.05.2021.

    Malo je reć; Eu Sotona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare