To je to što me zanima!

Ušao autom u krivi smjer: Bore se za život mladića

Na zagrebačkoj obilaznici pijani se vozač Clija odmarao na benzinskoj stanici. Odlučio se vratiti na cestu i ušao u krivi smjer te skrivio nesreću
Vidi originalni članak

M. B. (23) u četvrtak je oko 5 sati kod motela Plitvice na zagrebačkoj obilaznici prouzorčio prometnu nesreću u kojoj je i sam teško ozlijeđen. Djelatnici benzinske postaje, koja se nalazi kraj motela kazali su nam da je M. B. došao na odmorište tijekom noći. Sjećaju se da je tamo proveo nekoliko sati, drijemajući u automobilu. Pretpostavljaju da se želio otrijezniti prije nastavka putovanja, no očito nije dovoljno odspavao jer su mu nakon nesreće izmjerili čak 1,39 promila alkohola u krvi.
Izlazeći s benzinske postaje u Renault Cliju zagrebačkih registracija, ušao je u suprotni smjer, odnosno umjesto prema Jankomiru vozio je prema Lučkom. Iako je prošao kraj znaka zabrane prometa u tom smjeru, nije pokušao stati ili se okrenuti. Nakon 500 metara frontalno je udario u Renault Thaliu zagrebačkih registracija koju je svojom desnom trakom propisno vozio G. Š. (21). U nesreći su teško ozlijeđena oba vozača. M. B. su prevezli u KB Sestara milosrdnica u Zagrebu, a G. Š. u bolnicu Rebro. Liječnici su se jučer još borili za život vozača Thalije i nisu željeli davati nikakve prognoze. Protiv vozača Clija policija će podnijeti kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće s teško ozlijeđenima. Zbog policijskog očevida više od sat i pol prometovalo se lijevom trakom.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • alex009 08.10.2009.

    picka mu materina sve te mejmune treba pozatvarat dozivotno i mucit svaki dan

  • Cooleech 08.10.2009.

    I onda se neki nađu uvrjeđeni kad kažem da te nazovi-vozače triba ubit metkom u čelo! Metak je za njih svetinja!

  • klara1988 08.10.2009.

    vidjela sam tu neke glupe komentare... nema veze jel netko bosanac,hrvat ili nesto trece.bit je da je pijana budala napravila ovakvu nesrecu...!poznajem decka koji je vozio thaliu. i u soku sam jer ne poznajem mnogo tako dobrih ljudi kao sto je on i nemogu vjerovat da se to bas njemu dogodilo... svi koji ga znamo smo u soku...na fejsu vec ima puno poruka podrske...znam kako decko vozi i znam da nikad ne divlja i ne glupira se na cesti... svi molimo boga da se izvuce a ovu pijanu budalu nek strpaju u zatvor !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare