To je to što me zanima!

Ušetao je u trgovački centar opasan eksplozivnom prslukom

Nakon dojave o prijetnji bombom evakuiran je trgovački centar u centru Bruxellesa. Uhićen je muškarac koji je na sebi imao prsluk s eksplozivom....
Vidi originalni članak

Muškarac opasan eksplozivnim prslukom uhićen je u centru Bruxellesa nakon dojave o prijetnji bombom u tamošnjem trgovačkom centru, javlja RT pozivajući se na lokalne medije.

Belgijski premijer Charles Michel rekao je za nacionalnu televiziju da je situacija 'vrlo sumnjiva' te je sazvao hitan sastanak nacionalnog sigurnosnog vijeća. 

Incident se dogodio u utorak rano ujutro u City2 Shopping Mallu u samom srcu belgijskog glavnog grada. Nakon dojave o prijetnji bombom cijelo područje je evakuirano i sve službe za hitne intervencije su došle na mjesto događaja.

- Policiji je u 5.30 sati ujutro dojavljena sumnjiva situacija. Odmah smo uspostavili sigurnosnu zonu i poslali vojne snage na teren - rekla je Ilse Van de Keere, glasnogovornica policije. Promet okolnim ulicama je zaustavljen, a blokirana je i stanica pdzemne željeznice.

Mediji su objavili kako je sumnjivac koji je na sebi nosio prsluk s eksplozivom, uhićen na mjestu događaja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • žaba davi rodu 21.06.2016.

    imao je pojas ali bez exsploziva ...novinari 24 h sata nemojte pisati nesto prije no sto provjerite informaciju ....

  • Pravi Branitelj Hrvatske 21.06.2016.

    eksplozivnom prslukom ? lol

  • ZelenaHrvatska 21.06.2016.

    sta uhićen,odmah metak u želudac pa neka crkava satima,a dok diše objasnit mu da ce mu se to desit i sa bližom rodbinom,govna teroristička!

Komentiraj...
Vidi sve komentare