To je to što me zanima!

Uskok ima pokajnika, hoće li ostali igrači progovoriti?

Na slobodi je jedan od uhićenih. Nagađa se da je pristao na nagodbu ili će teretiti ostale. Sudac će odlučiti hoće li 21 osumnjičenom odrediti pritvor
Vidi originalni članak

USKOK je za 21 osumnjičenog iz akcije Offside zatražio jednomjesečni istražni zatvor. O tom zahtjevu će poslijepodne odlučivati Ratko Šekić, sudac istrage Županijskog suda. Nogometaše je počeo ispitivati. U akciji su uhitili 19 prvoligaških nogometaša i nogometnih djelatnika te trojicu navodnih organizatora namještanja utakmica i kladioničarskih prijevara. Nagađa se da je jedan pušten da se brani sa slobode jer je pristao na nagodbu s USKOK-om ili će teretiti druge sudionike prijevare u zamjenu za manju kaznu. Navodno se radi o bivšem igraču Varteksa Nikoli Melnjaku, piše HRT.
Glavni državni odvjetnik, Mladen Bajić rekao je kako je istraga tek počela, a navodno se može očekivati još uhićenja. Igrače 1. Hrvatske nogometne lige sumnjiče da su primali mito te sudjelovali u namještanju tijeka i rezultata utakmica. Među 22 uhićena su i dva slovenska državljana, Admir Suljić i Dino Lalić. Za namještanje rezultata su navodno primali između 20.000 i 45.000 eura. Osim mita, nogometaši su zarađivali i klađenjem. Osumnjičene su uhitili u utorak. Policija je navodno kontaktirala i Renu Sinovčića te trenera Zadra, Dalibora Zebića.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mellifera 196666 10.06.2010.

    Tisuče radnika firme Varteks proklinju nogomrtni klub i gadove koji su ih upropastili,a kad su Topolnjak i Čehok zatvorili pipe stigla je kazna božija.Takvih primjera ima u gotovo svim nogomrtnim klubovima,koji sport,bahatost i banditizam!

  • Darkman 10.06.2010.

    Kako je krenulo, trebala bi policija razmisliti o zamjeni ovih kombija za autobuse. Neka, neka.

  • user_27152 10.06.2010.

    pare su uzeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare