To je to što me zanima!

Uskok kod Josipe Rimac zbog gradskih zemljišta i prostora

Istražitelji USKOK-a su se zanimali za poslovanje grada sa zemljištem i poslovnim prostorima, te su pokupili sa sobom sve kupoprodajne ugovore i ugovore o najmu
Vidi originalni članak

Nakon niza novinskih napisa, anonimnih i potpisanih prijava istražitelji Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (USKOK) pokucali su u utorak na vrata gradonačelnice Knina Josipe Rimac (34)

Istražitelji su se zanimali za poslovanje grada sa zemljištem i poslovnim prostorima, te su pokupili sve kupoprodajne ugovore i ugovore o najmu. 

Kninska oporba, među ostalim, tužila se kako je Rimac prodala 5900 četvornih metara gradskog zemljišta u gospodarskoj zoni Senjak virovitičkoj tvrtki ACC, čiji je vlasnik Milan Fehir, prijatelj bivšeg ministra policije Ivice Kirina i čelnika HVIDR-e Josipa Đakića, za 1,2 milijuna kuna, a on ga je prodao Billi za 6,8 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • IvicaČurčić 05.03.2014.

    Ma ne mogu vjerovati a tako draga osoba sve do deveta koljena je namjestila na dobre poslove doduše i koji bosanac je uhvatio svoje mjesto:)

  • fiore 05.03.2014.

    pa mene zanima: prodano je zemljište,ali se ne navodi gdje je gradonačelnica knina s tim novcima?da li u svoj džep ili gradski proračun knina? po meni nije isto!

  • francetić 05.03.2014.

    Ma nemoguće.Pa ona je u HDZ-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare