To je to što me zanima!

Uskok presušio: Nedostaje im novca za podmićivanja

Novac države koji je Uskoku poslužio u lovu na korumpirane službenike zarobljen je do kraja sudskih procesa. Ostalo im je oko 100.000 eura
Vidi originalni članak

Oko 400.000 eura koje je Uskok u protekle dvije godine podijelio u istragama korupcija "zarobljeno" je u različitim sudskim postupcima. Tim se novcem ne smije raspolagati do kraja sudskih postupaka. Vlada je 2007. Uskoku dala na raspolaganje oko pola milijuna eura za akcije, pa ispada da im je na raspolaganju stotinjak tisuća eura, piše Večernji list. Tako je u omotnicama zapečaćeno 250.000 eura koje su preko pouzdanika podijelili korumpiranim potpredsjednicima HFP-a i moraju čekati pravomoćnu presudu. Ista je stvar i sa 100.000 eura koji su 2007. završili kod vještakinje Anke Samardžić, koja je tražila novac za dobar vještački nalaz. U tom slučaju, iako je optužnica podignuta, nije zakazana još nijedna rasprava. Isto tako se ne smije iskoristiti ni 35.000 označenih eura iz akcije Dubai.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tužni šokac 23.02.2009.

    ajmo dečki u akciju,pa zar takvu vijest u javnost,to vam je isto da zakoljete janje i ostavite vuku na poklon.je..š takav uskok,ionako su imali samo sitnu ribu

  • sprinterica 23.02.2009.

    bože, koja smo mi lakrdija od države, pa za ovakve vijesti u nekim zemljama lete glave (ako se uoće ovako nešt negdje drugdje može dogoditi, mislim na civilizirane i uređene države na kakve se mi furamo)

  • bigblue 23.02.2009.

    Super vijest za one koji su ogrezli u mito! Sad slobodno navalite, mozete bez straha grabiti lovu od potrebitih nevoljnika kad je objavljeno da USKOK vise nema slobodne love za plasirati je preko prikrivenih istrazitelja...Jadna majko, je li moguce da i ovakve vijesti procure u javnost, je li vise ista normalno uopce?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare