To je to što me zanima!

Ustavne promjene 'srušio' je Glavaš, telefonski iz zatvora

HDSSB je još u subotu donio odluku da neće podržati ovakve promjena Ustava, nakon što su se čuli s utemeljiteljem Branimirom Glavašem, koji je u zatvoru u BiH
Vidi originalni članak

I prije nego je Nacrt prijedloga ustavnih promjena u ponedjeljak dobio zeleno svjetlo na saborskom Odboru u HDSSB-u su znali da ga neće podržati u predloženom obliku. Kako piše Jutarnji list, HDSSB je još u subotu donio odluku protiv

Tada su održane sjednice Glavnog odbora, Predsjedništva i Kluba zastupnika na kojima su predstavljene ustavne promjene, a brojne odredbe su za njih bile neprihvatljive.  Klub zastupnika HDSSB-a je tada, u dogovoru s predsjednikom stranke Vladimirom Šišljagićem te utemeljiteljem Branimirom Glavašem, koji je telefonski kontaktiran u BiH, odlučio da će višim tijelima stranke predložiti da se od Sabora zatraži odgoda izglasavanja ustavnih promjena.

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 264

  • omix 20.12.2013.

    tesko nama kad nam zlocinci mogu stopirat ustavne promjene,jad jad

  • tižu 20.12.2013.

    Drugovi nisu otpjevali Internacionalu u Saboru i Slavonci se predomislili! Pokušan sramotan potez ali u stilu vladanja manjine većinom, kao od 1945.-1990. Živio Perković i sretan put u Njemačku!

  • Cro Cop 20.12.2013.

    Glavas je ipak bivsi HDZ-ovac, bez obzira na sve on je jos uvijek blizi HDZ-u nego komunistickom SDP-u, Glavas je pravi Hrvat i domoljub, HDSSB je sacuvao obraz i cast. Ma samo smo se malo poigrali mi iz HDZ-a preko HDSSB-a sa drugovima iz kukuriku vlade i njihovim privjescima Pupovcem i Lesarom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare