To je to što me zanima!

Ustavni sud prihvatio tužbu: 'Matanoviću su kršili prava'

Bivši premijer i predsjednik te čelnici DORH-a, Uskoka i policije prekršili su ljudska prava Josipu Matanoviću kada su ga unaprijed proglasili krvim. Može tražiti odštetu
Vidi originalni članak

Bivši premijer i predsjednik te čelnici DORH-a, Uskoka i policije prekršili su ljudska prava osuđenom potpredsjedniku HFP-a. Ustavni sud prihvatio je dio tužbe Josipa Matanovića, piše Novi list. Sad može tražiti odštetu jer su ga u izjavama nakon uhićenja unaprijed proglasili krivim. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • rosa110 31.07.2011.

    Dobro napreduje ova Vlaisavljevickina "borba" protiv korupcije. Rijetkima koji su osudjeni treba platiti odstetu. Kolika ce tek biti isplacena odsteta Sanaderu?

  • tugonica 31.07.2011.

    To je sigurno HDZ-ov čovjek. Normalno, ne mogu mu dokazati jer namjerno neče, ostala mu bude sva lova koju je maznuo i još bude dignuo lovu od odštete. Tipičan primjer kod nas i za ovu državu. Normalno da su i sudovi na njegovoj strani kad ih je HDZ postavio. A da probam ja tražiti neku odštetu od države- svi se od toga sprdavaju i normalno- nema šanse.

  • mazaluna 31.07.2011.

    Sjajno, sjajno ako nekoga i proglasimo krivim i zatvorimo (što je kod nas i naših sudova svjetsko čudo( onda mu damo "otpremninu" kaj je primao mito i krao,Bravo.FUJ A da ga proglasite svetim???

Komentiraj...
Vidi sve komentare