To je to što me zanima!

Utopio se heroj koji je spasio 6 susjeda za uragana Sandy

Smith, koji je radio kao spasilac na plaži Rockaway, postao je heroj nakon što je spasio šestero svojih susjeda dok je uragan Sandy, poharao sve pred sobom
Vidi originalni članak

Dylan Smith, 23-godišnjak koji je postao heroj nakon što je spasio šestero susjeda u naletu uragana Sandy, utopio se. Tijelo i dasku za surfanje pronašli su kako pluta u Puertu Ricu, turistički atraktivnom mjestu gdje je ovaj mladić bio na odmoru, potvrdile su lokalne vlasti, a prenosi New York Post.

Smith, koji je radio kao spasilac na plaži Rockaway, postao je heroj nakon što je spasio šestero svojih susjeda u listopadu ove godine dok je uragan Sandy, najgora oluja u Sjedinjenim Državama u posljednjih 50 godina, poharao sve pred sobom. Tada mu je surferska daska poslužila za spašavanje, a zbog te iznimne hrabrosti i riskiranja svojih života Dylan Smith i Michael McDonnell proglašeni su Herojima 2012. godine u časopisu People.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • nlukac11 25.12.2012.

    Nažalost za nas što si nas napustio u ovom surovom svijetu ( ko da je ispunio zvoj zadatak) a na sreču onih gore - za tebe postoji posebno mjesto - R A J - R.I.P.

  • WOMANIZER 24.12.2012.

    baš žalosno, ali sam siguran da će on tim ljudima uvijek biti u mislima i u njihoim molitvama te će mu biti zahvalni za spas života! R.I.P.

  • atak na batak 24.12.2012.

    šteta... ali nije svaki dan taj dan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare