To je to što me zanima!

Utopio se mladi Slovak, našli su ga potpuno golog u moru

Mladići su večer prije imali tulum proslave diplome. Kako i zašto se utopio utvrdit će obdukcija. Prema prvim informacijama iz policije, na tijelu nije bilo tragova nasilja
Vidi originalni članak

Kupače na plaži Banj u Supetru rano ujutro zgrozio je prizor trupla koje je plutalo uvalom. Riječ je o 22-godišnjem Slovaku koji je s prijateljima ljetovao na Braču. Kako doznajemo, mladići su večer prije imali tulum proslave diplome. Kako i zašto se utopio utvrdit će obdukcija. Prema prvim informacijama iz policije, na tijelu nije bilo tragova nasilja.

- Čuo sam žamor, galamu, plač... Pomislio sam da je nekome pozlilo. A onda sam vidio sam ženu kako vrišti i zapomaže na plaži kod ulaza na groblje koje je odmah u blizini. Spasioci su odmah pojurili tamo. Jedan od njih sam je izvukao truplo na obalu, dok je drugi alarmirao hitnu i policiju. Hitna je odmah došla i bezuspješno ga pokušala reanimirati elektrošokovima, a onda su ga pokrili plahtom. Bio je potpuno gol, odjeće nigdje nije bilo u blizini. Bio je to mučan prizor - ispričao nam je očevidac. 

Prema priči njegovih šokiranih prijatelja s kojima je ljetovao, mladi Slovak bio je odličan student. Navodno je nestao oko dva ujutro. Društvo je odsjelo u privatnom smještaju u okolici obližnjih hotela.

Inače, to je drugi slučaj smrti na istoj plaži. Prije desetak dana, tamo se utopio 63-godišnji muškarac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hectabus 14.09.2011.

    ukleta plaža jer je groblje blizu, imamo job za muldera i scully

Komentiraj...
Vidi sve komentare