To je to što me zanima!

Putin izrazio sućut: U bračkom kanalu našli ruskog milijardera

Muškarac je identificiran kao Leonid Gart, 39-godišnjak koji je na čelu saveza od 2010. Svoje žaljenje obitelji i prijateljima pismenim je putem izrazio i Vladimir Putin
Vidi originalni članak

Tridesetdevetogodišnji muškarac čije je mrtvo tijelo u nedjelju pronađeno u Bračkom kanalu je Leonid Gart, predsjednik Ruskog sanjkaškog saveza, javljaju ruski mediji.

- Riječ je o nesreći, no još ne znamo što se točno dogodilo - rekao je glasnogovornik saveza Mikhail Potapov, te dodao kako je riječ o velikoj tragediji pogotovo zato što je Gart u prosincu trebao navršiti 40 godina.

Gart je na čelu saveza bio od lipnja 2010. godine.

- Bio je vrlo aktivan čovjek, uvelike nam je pomagao. Uz njegovu smo potporu pokrenuli mnogo obećavajućih projekta - rekao je Potapov.

Svoje žaljenje obitelji i prijateljima pismenim je putem izrazio predsjednik Rusije Vladimir Putin. "Izgubili smo čovjeka koji je bio talentiran, ispunjen svrhom, posvećen poslu i pravi profesionalac", poručio je Putin.




Idi na 24sata

Komentari 15

  • morenocro 26.06.2012.

    A nije ni prvi ni zadnji koga su sredili! Živim blizu opatije gdje su u zadnjih par mjeseci ubijeni tri ruska državljana(među ubijenim je i jedna žena)!

  • PapaŠtrumpf 26.06.2012.

    Rus, milijarder odmah asocijacija na mafiju i ubojstvo, možda je čovjeka lupio herc pri 30 milja ispao iz gumenjaka nije mu imao tko priskočiti u pomoć i eto ti milijarde koje ti ne mogu pomoći.

  • Velečasni 1 26.06.2012.

    Obična mafija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare